Welcome Guest - Sign Up today
Welcome Guest - Sign Up today

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Boy it took a bit to log in!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Boy it took a bit to log in!

    I had to log in 6 times before it held and actually said I was logged into the system.

  • #2
    I'll guess the Internet is seeing increased activity with so many sitting at home, MT.

    The forum has been running OK for me, not that it helps you.
    BOAT SPECS | FORUM HELP | STARCRAFT FORUM | SHOP iBoats
    Please, no PM's (Private Messages) regarding boat/engine problems.
    That is what the forums are for.
    Only forum/moderator issues will be answered in PM's.

    Comment


    • #3
      I've been experiencing something similar for several months now. I don't have to log in every day but when I do I always have to log in twice. As MT describes, the first one doesn't seem to take. It's not a big deal, just interesting. For awhile I thought it was me maybe fat-fingering the password but it wasn't.

      Comment


      • #4
        This a iBoats test. Pay no attention to the user behind the screen ...

        Comment


        • #5
          Sign up today
          Originally posted by emmk1987 View Post
          this a iboats test. Pay no attention to the user behind the screen ...

          ok :d
          Last edited by GA_Boater - Wash Hands - Don't Touch Face - Separate; March 31st, 2020, 09:34 AM.
          BOAT SPECS | FORUM HELP | STARCRAFT FORUM | SHOP iBoats
          Please, no PM's (Private Messages) regarding boat/engine problems.
          That is what the forums are for.
          Only forum/moderator issues will be answered in PM's.

          Comment

          Working...
          X