Welcome Guest - Sign Up today
Welcome Guest - Sign Up today
Store Links Mobile - Shop Now

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Web Slowness Issues.-

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Web Slowness Issues.-

    Was wondering if Iboats forum page has been having slowness response issues lately ? Although can access general forum topics sometimes can't open individual topics including strange behaviour.

    Happy Boating
    Sea Rider 320, 380 Sibs, 450 Rib, 2 Strokes Tohatsu 5,18 & 30 HP Proud Smokers

  • #2
    A couple of the guys were asking the same question to the forum Adim team earlier too but thus far there hasn't been any responses probably due to it being a weekend now....But typically when the forum acts up like that it usually has something to do with some backstage computer updates / small changes going on and tends to really slow things down for a bit.

    Hope the working system is all good on your end now.
    OEM Quality Gear Lubes And Greases Available @ iboats.com - BOAT SPECS - FORUM GUIDELINES - Volvo, OMC & Merc Stern Drive Technical Information For DIYers. - OEM VOLVO PARTS POWERED BY iBOATS.COM - All OEM Parts / Parts Lookup Now Available Through iboats.com -

    Comment


    • #3
      And Rider, can you be more specific then
      Strange behavior
      Money spent @ Boat Restoration should be measured in Smiles & Pride SHOP IBOATS-BOAT SPECS-FORUM HELP-REPAIR/RESTO

      Comment


      • #4
        I've been having two concurrent issues, from which I can't tell the one giving me more headaches. One is connection speed; Comcast get's a little flaky sometimes and I have 3 teenagers/20-somethings chewing up bandwidth in this house. Add to that what JB said above, and I've got several strains of weirdness when I'm online.

        The second issue I seem to be having with some websites (weather.com being one for certain) is that Safari (Mac browser) is not functioning well with the site. It'll work in Chrome, but not in Safari. I haven't had any known issues with iBoats, but some of the places I've had trouble with took me a bit to figure out it was the browser.

        YMMV
        [ATTACH=CONFIG]temp_270443_1499813187632_202[/ATTACH]

        Comment


        • #5
          Strange behaviour is :

          When finishing typing text and Post Reply is clicked, the system goesn into eternal "working situation" if double clicking surely will double post. Need to go the the Forums botton at upper page, click on the topic to see already posted there.

          When typing at a topic to post it latter, "the entered content was automatically saved" is displayed, when clicking the Restore button, text is not seen, or partially seen, most of the times re directs to the main page, so useless.

          The slowness could be part on my side, internet tech has done some system adjustmentents and now running full 32 MB on a wireless Lap-Top. Both are minor issues you can live with...

          Happy Boating
          Sea Rider 320, 380 Sibs, 450 Rib, 2 Strokes Tohatsu 5,18 & 30 HP Proud Smokers

          Comment


          • #6
            Still have issues editing saved entered text that was not posted. When clicking Restore button, can see entered text for some seconds, then dissapears and re directs to the topic were it was saved. Is someone else experincing same issue ?

            Happy Boating
            Sea Rider 320, 380 Sibs, 450 Rib, 2 Strokes Tohatsu 5,18 & 30 HP Proud Smokers

            Comment


            • #7
              iboats_tim

              I'm having the same slowness issue: In Safari on the Mac, I get the eternal "working" flag - and interestingly, if I try restoring previously typed text the flag shows up before I post reply. Google Chrome is a little faster, and it will restore about half of what I typed previously.

              I know my internet connection is good - just transferred a couple hundred MB with no issue.

              Sea Rider, sumthin's funky. It's not just you.
              [ATTACH=CONFIG]temp_270443_1499813187632_202[/ATTACH]

              Comment


              • #8
                Can live with all those issues described before, but the ineffectiveness of the Restore botton really drives me cracy. To avoid that now type text on word, copy and paste it directly on the post.. Im using Google Chrome.

                Happy Boating
                Sea Rider 320, 380 Sibs, 450 Rib, 2 Strokes Tohatsu 5,18 & 30 HP Proud Smokers

                Comment


                • #9
                  We actually had some things go haywire last week on the forums...and it was a result of me messing with some settings to try and fix the "working" hangup issue that has been happening all to often lately. Our whole development team is currently all-in on some other site improvements but I have been insistent that updates/upgrades to the forums come next.

                  It also doesn't help that our servers in general have been slow (I believe we are making upgrades there as well). I will run some maintenance tonight to clean up what I can but it will unfortunately be some time before I am able to get some programmatic help here. I promise it is coming though!

                  Comment


                  • #10
                    I often receive this message lately. Just wondering if the problem was on my end or yours?
                    cheers

                    Critical Error

                    We are currently experiencing technical difficulties. Please check back in 24 hours.
                    1980 Sylvan Aluminum 18' Sportster I/O - Mercruiser 140, Honda 7.5 Kicker, Bennett M120 Tabs
                    1974 Glastron V-179, Mercruiser 140
                    1984 16.5ft. Alumarine Sealark side console with 82 Merc 50
                    Manitoba, Canada

                    Comment


                    • #11
                      Marc,

                      Yes, including that one too and previously posted issues.

                      Happy Boating
                      Sea Rider 320, 380 Sibs, 450 Rib, 2 Strokes Tohatsu 5,18 & 30 HP Proud Smokers

                      Comment


                      • #12
                        Hi all, was wondering if Iboats forum page has been having slowness response issues lately or it's entirely on my part ?

                        Happy Boating
                        Sea Rider 320, 380 Sibs, 450 Rib, 2 Strokes Tohatsu 5,18 & 30 HP Proud Smokers

                        Comment


                        • #13
                          Feels okay now, but it was running a little slow for me earlier today. I'd watch for consistency over a day or two.
                          [ATTACH=CONFIG]temp_270443_1499813187632_202[/ATTACH]

                          Comment


                          • #14
                            Is it possible to fix the Restore Button, isn't working properly, when you have written something and was not post replied and happens to have closed the post and reopened it latter, when clicking the Restore Button will see what's posted for about 2 secs and instantly the system will re direct to the topic, so useless and much frustrating to see and not be able to post. Happy Boating
                            Sea Rider 320, 380 Sibs, 450 Rib, 2 Strokes Tohatsu 5,18 & 30 HP Proud Smokers

                            Comment


                            • #15
                              Sign up today
                              Very very slow today

                              Comment

                              Working...
                              X