Please note this thread has been inactive for 90 days. For the best results, please start a new thread.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    New York
    Posts
    86

    Default Trim Pump Help .

    I have replaced the solenoid for the up motor because it was not running before. Now both up and down do not work at the switch. What can i do to make sure that the motor is not bad ? Thank You

  2. #2
    Commander
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    sw florida
    Posts
    2,488

    Default Re: Trim Pump Help .

    what make and model of engine/drive/outboard would really help as they are all the same but different.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    New York
    Posts
    86

    Default Re: Trim Pump Help .

    its a 5.7LX mercruiser with a alpha 1 drive !

Similar Threads

  1. tilt pump wiring harness no where to hookup?? *photos* (volvo trim pump sx)
    By capeshore in forum Volvo Penta I/O & Inboard Gas Engines & Outdrives
    Replies: 2
    Last Post: May 25th, 2012, 11:16 PM
  2. Trim pump makes noise but trim doesn't move...
    By ericp501 in forum Mercruiser I/O & Inboard Engines & Outdrives
    Replies: 1
    Last Post: November 28th, 2011, 05:14 PM
  3. Help wanted! 1986 M70A2 Tohatsu -- water pump impeller, tilt/trim pump
    By weareallnuts in forum Honda & Tohatsu/Nissan Outboards
    Replies: 6
    Last Post: September 29th, 2011, 10:18 AM
  4. Trim motor and pump left off exposing trim system to weather
    By kjspylite in forum Mercury & Mariner Outboards
    Replies: 5
    Last Post: February 9th, 2011, 06:55 PM
  5. Trim line repair, on-board trim pump
    By m00n1957 in forum Mercury & Mariner Outboards
    Replies: 1
    Last Post: July 29th, 2008, 08:57 AM
  1. iboats Forum Directory - Over 100,000 forum posts organized by topic